Apartamente noi Brasov - Urban Invest

Apartamente Brasov

Vrei sa fii primul care afla ultimele noutati?
Inscrie-te in newsletter:

0786 02 02 02
0785 02 02 02

 

povestea URBANA continua

  Îți place să simți pulsul orașului, să fii la curent cu ultimele noutăți în materie de shopping, distracție și evenimente? Nu îți place să petreci mult timp în trafic pentru a-ți face cumpărăturile, dar vrei mai mult timp să petreci cu familia distrându-vă sau relaxându-vă? Dacă toate acestea sunt și ideile tale și ești în căutarea unui apartament nou, nimic mai simplu: Urban Residence continuă povestea urbană și vine în permanență în sprijinul tuturor oamenilor cu spirit tânăr care. pe lângă confortul unei locuințe, își doresc și o poziție strategică care să satisfacă toate exigențele unei lumi în continuă mișcare.

 

Stefan Baciu 2

  Elementele de noutate, evoluția în general, contribuie decisiv la menținerea succesului unui business. Urban Invest crede în aceste idei, drept pentru care în toți acești ani de când ne aflăm pe piața imobiliară am învățat în permanență și am încercat să ne autodepășim. Anul acesta, împreună cu arhitecți și ingineri renumiți, alți specialiști în domeniu și parteneri competitivi, dezvoltăm în continuare pentru dumneavoastră urmatoarea etapă a Complexului rezidențial Urban Residence, însă de această dată vom construi apartamente mult mai ample, cu spații de depozitare bine poziționate în ansamblul fiecărei locuințe și, mai mult decât atât, vom folosi o gamă mai variată de finisaje, în scopul de a satisface cât mai multe exigențe de ordin estetic ale clienților noștri, atât de atenți la detaliile casei în care locuiesc. Și pentru ca misiunea dumneavoastră să fie și mai ușoară, consultanții noștri tehnici vă stau la dispoziție cu informații și îndrumări, astfel încât locuința dumneavoastră să fie exact așa cum o doriți.

 

Stefan Baciu 8

  Dacă la începutul proiectului am adus ca element de noutate boxele beci pentru o organizare cât mai funcțională a spațiului în care locuiți, acum nu numai că am păstrat această idee ci vom construi și parcări subterane, vom avea două lifturi de ultimă generație care vor avea acces inclusiv la demisolul clădirii, vom construi de asemenea alei de acces, spații de joacă, spații de relaxare în aer liber și nu în ultimul rând vom planta gazon, completând astfel peisajul cu care v-am obișnuit de ansamblu rezidențial. Complexul rezidențial va cuprinde garsoniere, apartamente cu două, trei camere, patru camere și tip studio care vor fi mult mai spațioase, beneficiind ca și până acum de finisaje de înaltă calitate. Majoritatea apartamentelor vor avea cel puțin două terase care pot fi exploatate fie ca spațiu de relaxare, fie de depozitare.

 

Apartamente noi Brasov - Urban Invest

           

SC Urban Invest SRL - Str 1 Decembrie 1918, Nr.38, Ap.3 Brasov, Romania
Mobil: 0786 02 02 02 | Telefon: 0368 46 11 20 | Fax: 0368 46 11 21 | Email: office@urban-invest.ro

Copyright © 2016 Urban Invest. Powered by Stelea Design & Expert Online. Web Design Brasov